Allerhande Feesten

Een geslaagd feest, waar iedereen met plezier aan terug denkt en nog lang over napraat.

Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie?

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, babyborrel, communiefeest, tuinfeest, bruiloft of bijvoorbeeld het jaarlijkse bedrijfsfeest. Uiteraard wil je dat jouw evenement een groot succes wordt. Bij een geslaagd feest hoort absoluut een goede organisatie! Geen nood! Want met de Kookbrigade heeft u één aanspreekpunt voor de organisatie, eten, drinken en het verhuur van feestmateriaal.

Reken op de onze professionele hulp voor een geslaagd feest, waar iedereen met plezier aan terug denkt, en nog lang over napraat. Wij leggen uw gasten culinair in de watten, denk bijvoorbeeld aan een walking dinner, brunch, warme en koude buffetten, een ontbijtbuffet, of een 5-gangen menu met tafelbediening, werkelijk alles kan en alles is mogelijk.

Zowel de organisatie en decoratie, het servies, de tenten, tafels en catering, bediening verzorgen wij, en na het feest word alles terug mooi opgeruimd, ......U hoeft enkel nog te genieten van een tot in de details geslaagd feestje! 

 

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten tot een succes gemaakt. Vele particulieren en bedrijven vonden in ons een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. 

 

Eerste kennismakingsgesprek
 
Tijdens dit gesprek gaan wij samen op zoek naar, hoe jullie perfecte feest ( huwelijk, verjaardag, communie, gouden bruiloft, ..... ) eruit ziet. Dit gebeurt bij jullie thuis of op locatie, daar wij van en persoonlijke aanpak houden.
 
Daarna mogen jullie van ons een eerste voorstel verwachten, wat we daarna samen finetunen tot we de perfecte dag voor jullie hebben samengesteld.
 
Prijs 150 € die later in mindering wordt gebracht, indien jullie ervoor kiezen om het feest met de Kookbrigade door te laten door gaan.
 
Indien jullie ervoor kiezen toch voor een andere cateraar te gaan, wordt dit bedrag aan jullie gefactureerd voor geleverde prestaties.

Trouwfeesten

Zorgeloos genieten op je eigen trouwfeest?
De Kookbrigade zorgt ervoor dat jouw trouwfeest in alle opzichten een onvergetelijk feest wordt!